Hae mukaan tanssin intensiiviryhmiin!

Haemme uusia oppilaita intensiiviryhmiimme.

Järjestämme ryhmät eri ikäryhmille 6v alkaen. Ilmoita tässä lomakkeessa https://goo.gl/Cdw1HT jos olet kiinnostunut osallistumaan intensiiviopetukseen ensi lukuvuonna. Nykyisten intensiiviryhmäläisten ei tarvitse hakea ryhmään uudelleen.

Valintatilaisuus pidetään elokuussa. Intensiiviryhmien tuntiajat löytyvät lukujärjestyksestämme.

Ryhmille järjestetään tavallista enemmän esiintymismahdollisuuksia katselmuksissa ja/tai muissa tilaisuuksissa. Intensiiviryhmä on hyvä tapa saada tanssiharrastuksesta vielä enemmän irti intensiivisemmän harjoittelun avulla. Estradan intensiiviryhmän opetus painottuu showtanssiin. Intensiiviryhmäläiset osallistuvat oman tuntinsa lisäksi myös muille vapaavalintaisille tanssitunneille. 15

Julkaistu kategorioissa:

Lukuvuosi | 2019-2020

Syyslukukausi alkaa 19.8.
Kevätlukukausi alkaa 13.1.

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2019-2020 on alkanut.

Uusi tanssisalimme on avattu Läkkitorille, Sellon läheisyyteen!