Tiedotteet

Estradan tanssitunnit peruttu ajalla 13.3.-29.3.

Hyvät vanhemmat ja oppilaat,

Keskeytämme kaikki tanssitunnit ajalla 13.3.-29.3.

Pidämme tässä tilanteessa tärkeimpänä sitä, että toimimme hallituksen ohjeistuksen mukaisesti ja ennaltaehkäisemme koronaviruksen leviämistä. Estradassa ei ole todettu koronavirus tapauksia. Toimistomme palvelee normaalisti tänä aikana, joten olkaa yhteydessä, jos teillä on lisäkysymyksiä. Tiedotamme asiasta myöhemmin lisää. Muu opetus jatkuu toistaiseksi normaalisti.

Pysytään terveinä!

———-

Dear parents and students,

We will cancel all dance lessons 13.3.-29.3.

At this point, it is important that we follow the instructions from the government and preempt the spreading of the coronavirus. There have been no cases of the coronavirus in Estrada. Our office is open normally, so contact us if there are any more questions. We will keep you updated. Other classes will continue normally until further notice.

Stay healthy!

Ystävällisin terveisin / Best Regards,

Estrada

Julkaistu kategorioissa:

Ilmoittaudu Estradaan

Oppilaat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Otamme vastaan ilmoittautumisia koko lukuvuoden ajan. Lue lisää opiskelusta Estradassa sekä opetuksemme tavoitteista ja toimintatavoista.