Tiedotteet

ESTRADAN OPETUS AJALLA 18.3-13.4.

Valtioneuvosto on antanut maanantaina 16.3. suositukset koronaviruspandemian leviämisen ehkäisemiseksi. Niitä noudattaen Estrada ei jatka opetuksia nykymuodossaan toistaiseksi, vaan siirrymme etäopetukseen, kunnes pystymme jatkamaan toimintaamme normaalilla tavalla. Etäyhteyden ottaminen ja etätunti edellyttää, että aikuinen/sisarus auttaa oppilasta tunnin aikana ainakin ensimmäisellä tunnilla. Alle kouluikäisten tunnilla toivomme vanhemman osallistuvan tunnin kulkuun.

SOITINOPETUS

Etäopetus aloitetaan keskiviikkona 18.3. Etätunnit pidetään normaalina tunnin ajankohtana. Etäopetusta varten tarvitset kännykän, josta voit vastaanottaa äänipuheluita. Mahdollista videokuvaa varten tarvitset älykännykän/tabletin/tietokoneen. Jokainen opettaja infoaa omia oppilaitaan käytänteistä ennen tuntien aloitusta. On tärkeää, että otatte Eepoksen oppilassivut käyttöön, sillä osa opettajista tulee jakamaan opetusmateriaalia sitä kautta. 

TANSSINOPETUS

Etäopetus aloitetaan maanantaina 23.3. Saat opettajalta ohjeistuksen sähköpostitse ja 

Jokainen opettaja infoaa omia oppilaitaan käytänteistä ennen tuntien aloitusta. On tärkeää, että otatte Eepoksen oppilassivut käyttöön, sillä opettajat tulevat jakamaan opetusmateriaalia kuten videoita sitä kautta.

EEPOKSEN OPPILASSIVUT 

Tulemme lähettämään teille oppilastunnukset ohjeineen tänään. Oppilassivut on tärkeä ottaa käyttöön, sillä sinne tullaan jakamaan opetusmateriaaleja ja sitä kautta myös jatkoilmoittaudutaan.

Eepokseen kirjaudutaan joko selaimen kautta, tai Eepos-sovelluksella (löytyy Appstoresta ja Google Playstä). Uudesta Eepos-sovelluksesta löydät tutut oppilaan työkalut sekä paljon uutta, joten Eepoksen käyttö on nyt entistä vaivattomampaa.

 Eepos-sovellus tuo reaaliaikaisesti kaiken oppilaan opintoihin liittyvän tiedon oppilaille ja huoltajille. Sovellus antaa helpon ja turvallisen pääsyn opintotietoihin, ilmoittaa saapuneista viesteistä ja päivityksistä (Ilmoitukset) ja näyttää oppilaan kalenterin, arvioinnit ja oppilaitoksen tiedotteet. Näin oppilas ja huoltaja voivat toimia paremmin ja helpommin yhteistyössä oppilaitoksen kanssa. Opettaja pystyy jakamaan esim. opetusvideoita suoraan oppilaan aikajanalle.

Sovellukseen kirjautuminen toimii samoilla tunnuksilla kuin Eepoksen selainversio. Sovellus muistaa kirjautumisen, joten riittää että kirjautuu vain kerran.

Julkaistu kategorioissa:

Ilmoittaudu Estradaan

Oppilaat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Otamme vastaan ilmoittautumisia koko lukuvuoden ajan. Lue lisää opiskelusta Estradassa sekä opetuksemme tavoitteista ja toimintatavoista.