Jatkoilmoittautuminen ensi lukuvuodelle alkaa huomenna 23.4.2020

Hei! 

Jatkoilmoittautuminen ensi lukuvuodelle alkaa huomenna 23.4.2020. Ilmoittautuminen on tehtävä Eepos-sivullasi viimeistään keskiviikkona 6.5.2019. Täyttämällä jatkoilmoittautumisen varmistat oppilaspaikkasi lukuvuodelle 2020-2021. Jatkavat oppilaat ovat ensisijalla oppilaspaikkoja jaettaessa. Muistathan, että paikan saa vielä perua myöhemmin, tai opintoihin voi anoa muutoksia.

Lukujärjestykset tehdään jatkoilmoittautumisten perusteella. 

Ilmoittautuminen päättyy automaattisesti käsittelyajan jälkeen, mikäli jatkoilmoittautumista ei tehdä. Tämän jälkeen tunneille voi ilmoittautua uutena oppilaana. Emme kuitenkaan voi taata samaa oppilaspaikkaa tai opettajaa ensi kaudelle uudelle ilmoittautujalle. 

Kirjaudu omille oppilassivuillesi osoitteessa  https://estrada.eepos.fi. Tunnukset on lähetetty aiemmin. 

  • Palvelun etusivulla valitse “Kirjaudu” ja syötä saamasi tunnukset. Katso ettet vahingossa kopioi tyhjää kenttää mukaan.
  • Sivulla “Henkilötiedot” päivitä oppilaan sekä vanhempien henkilö- ja yhteystiedot. Korjaa lomakkeen kenttiin tarvittaessa päivitetyt tiedot ja tallenna tekemäsi muutokset. 
  • Siirry sivulle ”Ilmoittautuminen” ja valitse jatkoilmoittautumisen lomake. 
  • Kun lomake on täytetty ja lähetetty saat vahvistuksen tiedoista sähköpostiisi. Mikäli vahvistusta ei näy Saapuneissa viesteissä tarkista myös sähköpostin ”Roskaposti”-kansio. 
  • Kirjaudu ulos palvelusta. 

Lisätietoa sekä tarkemmat käyttöohjeet löydät osoitteesta www.estrada.fi. Voit myös olla yhteydessä toimistoon 0407475738 tai toimisto@estrada.fi, parhaiten tavoitat meidät ma-to 10-15 välisenä aikana. 

Jatkoilmoittautumiskäytäntö muuttuu ensi keväänä

Haluamme tehdä jatkoilmoittautumisen helpommaksi ensi vuonna. Lukuvuodelle 2020-2021 jatkoilmoittaudutaan vielä normaalisti. Siitä lähtien paikka on voimassa niin kauan kuin se peruutetaan. Muistutamme jatkossa vain siitä, että paikka tulee perua määräpäivään mennessä keväällä. Näin ehdimme suunnittelemaan seuraavan lukuvuoden opinnot. Opintoihin voi vuosittain hakea muutoksia ja kevään paikan saa edelleen perua 15.12. mennessä. 

Julkaistu kategorioissa:

Lukuvuosi | 2020-2021

Syyslukukausi alkaa 17.8.
Kevätlukukausi alkaa 11.1.

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2020-2021 alkaa pian.

Uusi tanssisalimme on avattu Läkkitorille, Sellon läheisyyteen!