Koronarajoitukset ja opetukset syyslukukaudella 2020

Hyvät oppilaat ja vanhemmat,

Koronapandemiasta johtuvia uusia rajoituksia tulee voimaan alueellisesti 30.11.2020 alkaen. Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on päättänyt uusista rajoitustoimista, jotka ovat voimassa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa 30.11.-20.12.2020 välisenä aikana. Linjausten mukaan alueen kaikki organisoitu harrastustoiminta, mukaan lukien taiteen perusopetus, keskeytetään sisätiloissa. Koordinaatioryhmä suosittelee yksityisten toimijoiden noudattavan samoja rajoituksia. 

https://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Ajankohtaista/Koronavirus/Sivistystoimen_palvelut/Sivistystoimen_palvelut

Estradan opetus ajalla 30.11.-20.12. järjestetään joko etänä tai opetus siirretään kevätlukukaudella 2021 pidettäväksi. Opettajat infoavat viimeisistä tunneista oppilaille maanantaina klo 12 mennessä.

Ystävällisin terveisin,

Satu Klemi

Rehtori

Julkaistu kategorioissa:

Lukuvuosi | 2020-2021

 

Syyslukukausi alkaa 17.8.
Kevätlukukausi alkaa 11.1.

Uusi tanssisalimme on avattu Läkkitorille, Sellon läheisyyteen!