Kausi alkaa 11.1. etäopetuksena, ilmoitamme mahdollisesta lähiopetuksesta pian.

Hei oppilaat  ja vanhemmat!

Koronarajoitusten jatkuessa joudumme aloittamaan kevätlukukauden etäopetuksella.  Odotamme vielä koronakoordinaatioryhmän lasten ja nuorten harrastustoimintaan mahdollisesti tekemiä muutoksia, joista päätetään perjantaina 15.1. Toivommekin, että etäopetusjakso jää lyhyeksi.

Etäopetukset alkavat maanantaina 11.1. zoomissa. Opettaja lähettää kaikille omille oppilailleen zoom-linkin, jolla pääset osallistumaan tunnille.

Tärkeää: Jos Zoom-linkki lähetetään Eepokseen ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen, se saattaa olla vanhemman sähköpostiosoite. Mikäli linkki toivotaan eri osoitteeseen, lähetättehän sen itse eteenpäin oppilaalle. Jos haluat tehdä muutoksia nykyiseen sähköpostiosoitteeseesi, ilmoita siitä osoitteeseen toimisto@estrada.fi.

Tunti pidetään lukujärjestyksen mukaiseen aikaan.  On tärkeää, että vanhemmat ovat ainakin tunnin alkaessa auttamassa pienempiä oppilaita yhteyden muodostamisessa. Pienten oppilaiden tunneilla  toivomme, että vanhemmat pysyttelevät koko tunnin ajan lähettyvillä ja pitävät huolen lapsen turvallisesta liikkumisesta tilassa.

Muistathan tulla tunnille ajoissa. Tunnin alkaessa opettaja päästää Zoomin odotushuoneesta sisään tunnille.  Jos tulet myöhässä, varaudu odottamaan hetki, opettaja päästää sinut sisään huomattuaan saapumisesi.

Ohjeita etätunnille osallistumiseen ja zoomin käyttöön:

1. Tarkista, että  nettiyhteys on toimiva. Huomioi, että perheenjäsenten muu samanaikainen verkon käyttö esim. netissä tapahtuva surffaaminen, pelaaminen, netflixin katselu yms. rasittaa verkkoa ja voi aiheuttaa hitautta videoyhteyteen.

2. Lataa ilmainen Zoom-sovellus tietokoneelle osoitteesta https://www.zoom.us/ .
Mobiililaitteille löydät sen sovelluskaupoista nimellä ZOOM Cloud Meetings.Huom! Tietokoneella Zoom toimii tarvittaessa myös selaimella, mutta sovelluksen käyttö on suositeltavaa toimintavarmuuden takaamiseksi.

3. Opetelkaa Zoomin käyttöä kotona etukäteen ja järjestelkää ennen tuntia liikkumiseen tai soittamiseen soveltuva tila valmiiksi. Opetelkaa erityisesti mikrofonin avaaminen ja sulkeminen. Tarkistakaa myös, että soitin näkyy kuvassa

4.Klikkaa Zoom-linkkiä tai syötä Meeting ID ja salasana päästäksesi tunnille

5. Klikkaa “Join with the computer audio” kytkeäksesi äänet päälle

6. Tanssitunneilla mikrofoni pidetään pääsääntöisesti suljettuna ja videoyhteys päällä.

Jos Zoom sulkeutuu kesken tunnin, pääset istuntoon takaisin klikkaamalla linkkiä uudestaan. Istunto katkeaa joka tapauksessa 40min kuluttua, silloin oppilaan tulee kirjautua uudestaan tunnille.

Mukavaa alkanutta vuotta ja iloisia etäopetushetkiä!

 

Hello students and parents!

As corona restrictions continue, we will have to start the spring term with distance learning. Possible changes to hobby activities will be announced by the Metropolitan Area coronavirus coordination group next Thursday 14.1. We therefore hope that the distance learning period will be short.

Distance learning starts on Monday 11.1. with the Zoom app. The teacher sends a zoom link to all of their own students to participate in the lesson.

Important: A zoom link will be sent to the email address provided in Eepos, which may be the parent’s email address. If you want a link to a different address, you will forward it yourself to the student, for example. If you want to make changes to your current address, send it to toimisto@estrada.fi.

The lesson is held at the same scheduled time as last season. It is important that parents are at least at the beginning of the lesson to help smaller students connect. During children’s cance lessons we hope that parents remain nearby during the class and will take care of the child for safety reasons.

Remember to come to class on time. At the start of the lesson, the teacher lets Zoom in from the waiting room to the lesson. If you arrive late, be prepared to wait a moment, the teacher will let you in after noticing your arrival.

Instructions for participating in a remote lesson and using the zoom:

  • Check that the internet connection is working. Please note that other simultaneous use of the network by family members, such as surfing the Internet, playing games, watching Netflix, etc., will strain the network and may cause a slow video connection.
  • Download the Zoom app at https://www.zoom.us/ or find it at Google Play/Appstore with the name Zoom Cloud Meetings. Note! Downloading the application on your computer is not mandatory, but it works better with the installed app.
  • Learn how to use Zoom at home in advance and arrange a space to move or play before class.
  • Click on the link or enter the Meeting ID and password to access the class
  • Click “Join with the computer audio” to turn on the sound
  • As a rule, keep the microphone closed during the lesson and the video connection on. Music lessons will require more frequent use of the microphone.
  • If Zoom closes in the middle of the lesson, you can return to the session by clicking the link again. In any case, the session is interrupted after 40 minutes, in which case the student must log in again for the lesson.

Happy new year and happy distance learning moments!

Julkaistu kategorioissa:

Lukuvuosi | 2020-2021

 

Syyslukukausi alkaa 17.8.
Kevätlukukausi alkaa 11.1.

Uusi tanssisalimme on avattu Läkkitorille, Sellon läheisyyteen!