Tiedotteet

Intialaisen tanssin kokeilutunti sunnuntaina 12.2. klo 17.30-18.30

Intialaisen tanssin kokeilutunti sunnuntaina 12.2. klo 17.30-18.30

 

Tule kokeilemaan intialaista tanssia Estradasaliin!

 

Perinteiset intialaiset tanssitunnit

Tyylin nimi: Bharatanatyam

Opettaja: Gayathri Menon

 

Tunti on maksuton, ilmoittautumiset tällä linkillä  pe 10.2. mennessä

 

Bharatanatyam on yksi Intian suosituimmista klassisista tanssityyleistä, ja sillä on vuosituhannen vanha perinne. Tanssi on kehittynyt rituaalista temppelitanssista näyttämötanssiksi. Se koostuu yksilöllisistä tanssiliikkeistä, rytmisistä jalka- ja käsivarsiliikkeistä sekä tarinankerronnasta, mikä korostaa kasvojen ilmeitä. Opiskelija oppii myös kommunikoimaan kasvojen ilmeillä välittämään laulun merkityksiä sekä taiteen historiaa ja henkistä yhteyttä.

 

Bharatanatyam-tunnit parantavat koordinaatiokykyäsi, tasapainoa, lihasvoimaa ja keskittymiskykyäsi.

 

Varusteet:

Esim. Tanssi-/jooga-/treenivaatteet, esim. leggingsit, pitkät t-paidat tai tunikat. Paljain jaloin suositellaan

 

Gayathri Menon

 

Gayathri on monipuolinen tanssija ja koreografi, jolla on laaja kokemus intialaisista tanssityyleistä; Bharatanatyam, Mohiniyattam, Kathakali, Ottanthullal ja puoliklassiset tanssit. Hän on intohimoinen opettaja ja esiintyvä taiteilija ja on esiintynyt useilla näyttämöillä sekä Suomessa että Intiassa. Gayathrin intohimo tanssiin alkoi hyvin nuorena, ja hän alkoi oppia Kathakalia Shri Kalamandalam Manoj Kumarilta, Bharatanatyamilta ja Mohiniyattamista Smt Kalakshetra Pushpalathasta hyvin nuorena. 

Gayathri on Fusia Performing Artsin perustaja ja ohjaaja, jossa opetetaan ja esitetään intialaisia ​​klassisia tanssityylejä. Hän on myös opettanut Kathakali-kursseja Taideyliopistossa ja vetänyt työpajoja ja demonstraatioita kirjastoissa ja kouluissa Suomessa. 

 

Indian dance trial lesson on Sunday 12.2. from 17:30 to 18:30

 

Come and try Indian dance at Estradasali!

 

Traditional Indian dance classes 

Style name: Bharatanatyam 

Teacher: Gayathri Menon 

 

The class is free of charge, registration via this link by Friday 10.2.

 

Bharatanatyam is one of the most popular classical dance styles from India and has a millennium old tradition. The dance has developed from ritual temple dance to a stage art. It comprises of distinctive dance movements, rhythmic foot and arm movements, and storytelling, giving importance to the facial expressions. Students will also learn to communicate using facial expressions to convey the meanings of song, as well as the history and spiritual connection of the art form.

Bharatanatyam classes will improve your coordination skills, balance, muscular strength and concentration abilities.

 

What to wear:

Something comfortable to move in and flexible e.g. dance/yoga/workout wear, e.g. leggings, long t-shirts or tunics. Bare feet recommended

 

Gayathri Menon 

 

Gayathri is a versatile dancer and choreographer with extensive experience in Indian dance styles; Bharatanatyam, Mohiniyattam, Kathakali, Ottanthullal and semiclassical dances. She is a passionate teacher and performing artist and has given performances in numerous stages both in Finland and India. Gayathri’s passion for dancing began at a very early age and she started learning Kathakali from  Shri Kalamandalam Manoj Kumar, Bharatanatyam and Mohiniyattam from Smt Kalakshetra Pushpalatha at a very young age.

 

Gayathri is the co-founder and instructor at Fusia Performing Arts, where Indian classical dance styles are taught and performed. She had also taught Kathakali courses in University of Arts, Helsinki and conducted workshops and demonstrations in libraries and schools in Finland. 

 

Julkaistu kategorioissa: ,

Ilmoittaudu Estradaan

Oppilaat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Otamme vastaan ilmoittautumisia koko lukuvuoden ajan. Lue lisää opiskelusta Estradassa sekä opetuksemme tavoitteista ja toimintatavoista.