Tiedotteet

HAE MUKAAN TANSSIN INTENSIIVIRYHMÄÄN!

HAE MUKAAN TANSSIN INTENSIIVIRYHMÄÄN!

Intensiiviryhmät on tarkoitettu tanssin harrastajille, jotka haluavat syventää taitojaan tanssissa tavoitteellisemmin ja esiintyä enemmän. Ryhmiin haetaan innostuneita, motivoituneita sekä sitoutuneita tanssin harrastajia.

ESTRADAN TANSSIN INTENSIIVIRYHMÄT KAUDELLA 2023-2024

Intensiiviryhmät Show/Nykytanssi 

Hakutilaisuus 

MAANANTAINA 29.5. klo 17-20 Estradan Läkkitorin toimipisteessä os. Läkkisepänkuja 2 (sisäänkäynti Lintuvaarantien puolelta)

Ryhmät 11-13v, 13-15v, 15-18v

 

Intensiiviryhmä K-pop- UUSI ryhmä aloittaa!

Hakutilaisuus torstaina 25.5. klo 18-20 Estradan toimipisteellä Leppävaarassa. 

Ryhmä v.2011 ja aiemmin syntyneille. Lisätietoja tästä.

 

Intensiiviryhmät Show/Nykytanssi

Estradan show/nykytanssin intensiiviryhmässä kehität taitojasi showtanssissa ja nykytanssissa. Lisäksi voit valita itsellesi mielekkään muun lajin mukaan ohjelmaan. 

Edellytämme osallistumista opetukseen vähintään 3 x viikossa. Opetuksen hinta on Estradan hinnaston mukainen. Ryhmät voivat osallistua erilaisiin esityksiin ja kilpailuihin ja niistä voi tulla oppilaalle lisäkuluja. Ryhmien ohjaajina toimivat Milla Lassila ja Natalia Oksanen. Lisätietoja: Natalia Oksanen natalia.oksanen@estrada.fi.

 

AIKATAULU

klo 17.00-17.45 11-13v

klo 18.00-18.45 13-15v

klo 19.00-19.45 15-18v

 

Hakutilaisuus on show/nykytanssitunti, johon ei tarvitse valmistella omaa sooloa tms.

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella 27.5. mennessä ja tule paikalle.

 

Tarkemmat tiedot ryhmistä, maksuista, sekä treeniaikataulut ja -tilat vahvistetaan myöhemmin. Ennen tätä ilmoittautuminen ei ole sitova ja pääsykokeisiin voi siis osallistua ilman varmuutta sitoutumisesta.

Julkaistu kategorioissa: ,

Ilmoittaudu Estradaan

Oppilaat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Otamme vastaan ilmoittautumisia koko lukuvuoden ajan. Lue lisää opiskelusta Estradassa sekä opetuksemme tavoitteista ja toimintatavoista.