Tiedotteet

Uuden Paviljongin tanssinäytösten lipunmyynti

In english: read below

Hei!

Muistutamme että lipunmyynti on avoinna verkkokaupassamme. Ethän jätä lippua hankkimatta, sillä lipunmyyntiä ei ole paikan päällä. Lipunmyynti päättyy lippujen loputtua tai viimeistään perjantaina 15.12. klo 12.00. 

Ennakkolippuja on jäljellä on enää muutamia.

Lisäliput julkaistaan torstaina 14.12. klo 09.00.

Tarkista että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein tilausta tehdessä ja että valitset oikean näytöksen oman ryhmäsi esitysajan mukaan.

Tarkista esitysaikasi tarvittaessa opettajalta (etunimi.sukunimi@estrada.fi), toimistolta tai tästä tiedotteesta: https://estrada.fi/2023/11/07/tanssinaytostiedote-syksy-2023-dance-performance-bulletin-2023/

Ketkä tarvitsevat lipun?

Esiintyjät eivät tarvitse lippua. Muut katsojat (myös vanhemmat) tarvitsevat lipun, poislukien sylissä istuvat pienet lapset.

Verkkokaupasta ostettu lippu lähetetään sähköpostiisi qr-koodin kera. Voit tulostaa sen tai näyttää puhelimesta paikan päällä. Lippuja ei myydä paikan päällä, eikä niissä ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Ennakkolippujen hinta: 11€/13€

Lisäliput: 13€

Verkkokauppa: https://holvi.com/shop/estrada/

Uuden Paviljongin osoite:
Läntinen koulupolku 3, 02700 Kauniainen

Nähdään näytöksissä!

Ystävällisin terveisin,

Estradan toimisto & opettajat

———————

Hi!

We remind you that ticket sales are open in our online store. Don’t miss out on getting a ticket, because there is no ticket office on site. Ticket sales end when tickets are sold out or on Friday 15.12 at 12.00 at the latest.

There are only a few advance tickets left.

Additional tickets will be published on Thursday 14.12. at 09:00.

Check that your e-mail address is written correctly when placing an order and that you choose the right show according to the show time of your own group.

If necessary, check your performance time with the teacher (first name.surname@estrada.fi), the office or this bulletin: https://estrada.fi/2023/11/07/tanssinaytostiedote-syksy-2023-dance-performance-bulletin-2023/

Who needs a ticket?

Performers do not need a ticket. Other spectators (including parents) need a ticket, excluding small children sitting on their laps.

The ticket purchased in the online store will be sent to your email with a qr code. You can print it or show it on your phone on the spot. Tickets are not sold on the spot.

Advance ticket price: €11/€13

Additional tickets: €13

Online store: https://holvi.com/shop/estrada/

Address of Uusi Paviljonki:

Läntinen koulupolku 3, 02700 Kauniainen

See you at the shows!

Regards,

Estrada’s office & teachers

Julkaistu kategorioissa: ,

Ilmoittaudu Estradaan

Oppilaat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Otamme vastaan ilmoittautumisia koko lukuvuoden ajan. Lue lisää opiskelusta Estradassa sekä opetuksemme tavoitteista ja toimintatavoista.