Tiedotteet

Estradan kesäleirit 2024 / summer camps 2024

Hei!

Järjestämme kesäkuussa jälleen musiikki- ja tanssileirejä.

Tulemme lisäksi järjestämään nykyisille oppilaille kesäkursseja musiikissa ja tanssissa iltaisin eri ikäryhmille, tiedotamme niistä pian erikseen.

3.-7.6. Musiikkileiri 7-12v klo 9.00-15.00
Tule mukaan innostavalle soittoleirille! Leiri sopii vasta-alkajille ja soittokokemusta omaaville. Voit tutustua ihan uuteen soittimeen tai soittaa jo tuttua soitinta. Oppilaat jaetaan pienryhmiin iän ja soittotaustan mukaan. Kurssilaiset pääsevät toivoessaan tutustumaan studioomme ja viimeisenä päivänä järjestämme pienen konsertin. Soittimet mm. piano, kitara, rummut, viulu.
Hinta: 245 euroa. Sisarusalennus 10%  Hintaan sisältyy päivittäinen lämmin lounas.

3.-7.6. DANCE! -tanssileiri 7-12v klo 9.00-15.00
Kurssilla tutustutaan eri tanssilajeihin (mm. showtanssi, nykytanssi, baletti, hip hop, break, improvisointi). Leiri sopii vasta-alkajille ja tanssikokemusta omaaville.  Oppilaat jaetaan ryhmiin iän ja taitotason mukaan. Viimeisenä päivänä oppilailla on mahdollisuus osallistua esitykseen.
Hinta: 205 euroa. Sisarusalennus 10%  Hintaan sisältyy päivittäinen lämmin lounas.

10.-14.6. DANCE!-tanssileiri 7-12v klo 9.00-15.00
Kurssilla tutustutaan eri tanssilajeihin (mm. showtanssi, nykytanssi, baletti, hip hop, break, improvisointi). Leiri sopii vasta-alkajille ja tanssikokemusta omaaville.  Oppilaat jaetaan ryhmiin iän ja taitotason mukaan. Viimeisenä päivänä oppilailla on mahdollisuus osallistua esitykseen.
Hinta: 205 euroa. Sisarusalennus 10%  Hintaan sisältyy päivittäinen lämmin lounas.

Varaa paikkasi pian!

Ilmoittautumislinkki

—–

Hi!

We are once again organizing music and dance camps in June.

In addition, we will also be organizing summer courses in music and dance for current students in the evenings for different age groups. We will inform about them separately.

3rd-7th June Music Camp 7-12 years old at 9.00-15.00
Join an inspiring music camp! The camp is suitable for beginners and those with musical experience. You can get acquainted with a completely new instrument or play an instrument you already know. Students will be divided into small groups according to age and musical background. If desired, students can visit our studio, and on the last day, we will organize a small concert. Instruments include piano, guitar, drums, violin.
Price: 245 euros. Sibling discount 10% The price includes a daily warm lunch.

3rd-7th June DANCE! Dance Camp 7-12 years old at 9.00-15.00
The course introduces various dance styles (including show dance, contemporary dance, ballet, hip hop, break, improvisation). The camp is suitable for beginners and those with dance experience. Students will be divided into groups based on age and skill level. On the last day, students have the opportunity to participate in a performance.
Price: 205 euros. Sibling discount 10% The price includes a daily warm lunch.

10th-14th June DANCE! Dance Camp 7-12 years old at 9.00-15.00
The course introduces various dance styles (including show dance, contemporary dance, ballet, hip hop, break, improvisation). The camp is suitable for beginners and those with dance experience. Students will be divided into groups based on age and skill level. On the last day, students have the opportunity to participate in a performance.
Price: 205 euros. Sibling discount 10% The price includes a daily warm lunch.

Reserve your spot soon!

Registration link

Julkaistu kategorioissa: , ,

Ilmoittaudu Estradaan

Oppilaat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Otamme vastaan ilmoittautumisia koko lukuvuoden ajan. Lue lisää opiskelusta Estradassa sekä opetuksemme tavoitteista ja toimintatavoista.