Ilmoittautuminen Estradan tunneille

Näin ilmoittaudut oppilaaksi ja tunneille

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2020-2021 on alkanut!

Ilmoittaudu tästä linkistä: https://estrada.eepos.fi/#/forms/22

Voit tarkentaa tuntivalinnan (ryhmätunnit) lomakkeen loppuosaan (muuta huomioitavaa).

Tutustuthan ilmoittautumissääntöihimme ennen kuin täytät lomakkeen. Mikäli teet useammasta oppilaasta ilmoittautumisen, täytäthän erilliset lomakkeet.

Huom! Estradassa ei ole pääsykokeita.

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen on alkanut!

(Linkki avautuu Eepoksen sivustolle ilmoittautumislomakkeisiin)

Oppilaaksi ilmoittautumis­järjestyksessä

Uudet oppilaat otetaan oppilaiksi ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat ilmoittautuessasi automaattisen kuittauksen ja myöhemmin saat viestin toimistostamme.

Kokeilutunnit

Ryhmäaineisiin (mm. muskarit, tanssitunnit) voi tulla kokeilutunnille (yleensä lukukauden ensimmäinen tunti) ennen sitovaa ilmoittautumista sopimalla asiasta toimiston kanssa. Toisesta tunnista alkaen ilmoittautumisesta tulee sitova. Huom! Suoraan ilmoittautuvat ovat etusijalla opiskelupaikan saannin suhteen.

Ryhmäaineiden lukujärjestykset löydät kotisivuiltamme kesäkuussa ja yksityistuntien ajat sovitaan elokuussa ennen opetuksen alkua.

Tervetuloa mukaan!

Mikäli haluat etukäteen tiedustella lisää asiasta, ota yhteyttä toimistoomme puh. 040 74 75 738 tai toimisto@estrada.fi.

LUE HUOLELLA! Säännöt koskien lukukausimaksua, peruutuksia ja muutoksia

Päivitetty 1.4.2020. 

 Huom! Ilmoittautuminen on voimassa kunnes paikka perutaan (kts. peruutuspäivät syksylle ja keväälle). 

1. Ilmoittautuminen

Ryhmäaineisiin (mm. muskarit, tanssitunnit) on uusien oppilaiden mahdollista käydä tutustumassa yhdellä kokeilutunnilla (yleensä lukukauden ensimmäinen tunti) ennen sitovaa ilmoittautumista sopimalla asiasta toimiston kanssa. Toisesta tunnista alkaen ilmoittautumisesta tulee sitova. Huom! Suoraan ilmoittautuvat ovat etusijalla opiskelupaikan saannin suhteen. 

Lukukausi sisältää yleensä 15 opetusviikkoa ja esityksen. Pyrimme tarjoamaan oppilaille yhteissoittomahdollisuuksia ja yksityisopetuksen nimellä oleva soitinopetus voikin sisältää sekä yksityis- että ryhmäopetusta. Yksi opetuskerta lukukaudessa voidaan pitää työpajaopetuksena, jolloin tunnin sisältö saattaa poiketa normaalista (ei koske kaikkia tunteja). Jos oppilaalla on useampi opinto, edullisempi tunti laskutetaan sivuaineena.

2. Laskutus syyslukukaudesta sekä paikan peruutukset

Paikan voi perua kuluttomasti 2.8. mennessä sähköpostitse toimistolle. Tämän jälkeen maksettavaksi tulee koko lukukausimaksu (yksityis- ja paritunnit) tai peruutusmaksu (ryhmätunnit), jos opiskelu perutaan ensimmäisen opetusviikon aikana. Jos yksityis- tai paritunnin ajasta sovitaan vasta lähempänä kauden alkua (2.8. jälkeen) tai myöhemmin lukukauden aikana, ilmoittautumisesta tulee sitova ajan sopimisen jälkeen. Laskutamme tunnit kauden alettua sähköpostitse.

3. Laskutus kevätlukukaudesta sekä paikan peruutukset

Kevään paikka tulee perua ehtojemme mukaisesti 15.12. mennessä, muutoin opinto jatkuu automaattisesti.
Syksyn ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti, mikäli lopettamisilmoitusta ei tehdä sähköpostitse määräaikaan mennessä. Tämän jälkeen maksettavaksi tulee koko lukukausimaksu (yksityis- ja paritunnit) tai peruutusmaksu (ryhmätunnit), jos opiskelu perutaan ensimmäisen opetusviikon aikana. Jos yksityis- tai paritunnin ajasta sovitaan vasta lähempänä kauden alkua (15.12. jälkeen) tai esim. myöhemmin lukukauden aikana, ilmoittautumisesta tulee sitova ajan sopimisen jälkeen. 
Laskutamme tunnit kauden alettua. 

4. Muuta huomioitavaa

Opettajamme eivät vastaanota peruutuksia. Tunnilta pois jääminen ilman erillistä ilmoitusta ei myöskään käy peruutuksesta. Jokaisen oppilaan tulee täyttää ilmoittautumislomake. Huoltajan ja yli 18-vuotiaan oppilaan vastuulla on pitää yhteystiedot (sähköpostin toimivuus, laskutustiedot, puhelinnumero) ajan tasalla. 

5. Tuntimuutokset

Mikäli haluat tehdä muutoksia opintoihisi, olethan yhteydessä toimistoomme. Opettajamme eivät vastaanota tuntimuutoksia.

6. Kuvauslupa

Estradan konsertteja ja tapahtumia tallennetaan usein videolle ja valokuvin (esim. kevätnäytökset ja joulunäytökset).
Materiaalia voidaan julkaista myös kotisivuillamme nimeä liittämättä.

Mikäli huoltajat/täysi-ikäiset opiskelijat eivät halua kuvia käytettävän koulumme julkaisuissa/ kotisivuilla tai opiskelijan esiintyvän äänite- tai videotallenteissa, pyydämme lähettämään julkaisukieltoa koskevan viestin sähköpostilla osoitteeseen toimisto@estrada.fi. 

Lukuvuosi | 2020-2021

 

Syyslukukausi alkaa 17.8.
Kevätlukukausi alkaa 11.1.

Uusi tanssisalimme on avattu Läkkitorille, Sellon läheisyyteen!