Ilmoittautuminen Estradan tunneille

Näin ilmoittaudut oppilaaksi ja tunneille

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2019-2020 on alkanut.

Täytä ilmoittautumislomake tästä linkistä: https://estrada.eepos.fi/#/forms/20

Voit tarkentaa tuntivalinnan (ryhmätunnit) lomakkeen loppuosaan (muuta huomioitavaa).

Tutustuthan ilmoittautumissääntöihimme ennen kuin täytät lomakkeen. Mikäli teet useammasta oppilaasta ilmoittautumisen, täytäthän erilliset lomakkeet.

Huom! Estradassa ei ole pääsykokeita.

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen on alkanut!

(Linkki avautuu Eepoksen sivustolle ilmoittautumislomakkeisiin)

Oppilaaksi ilmoittautumis­järjestyksessä

Uudet oppilaat otetaan oppilaiksi ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat ilmoittautuessasi automaattisen kuittauksen ja myöhemmin saat viestin toimistostamme.

Kokeilutunnit

Ryhmäaineisiin (mm. muskarit, tanssitunnit) voi tulla kokeilutunnille (yleensä lukukauden ensimmäinen tunti) ennen sitovaa ilmoittautumista sopimalla asiasta toimiston kanssa. Toisesta tunnista alkaen ilmoittautumisesta tulee sitova. Huom! Suoraan ilmoittautuvat ovat etusijalla opiskelupaikan saannin suhteen.

Ryhmäaineiden lukujärjestykset löydät kotisivuiltamme kesäkuussa ja yksityistuntien ajat sovitaan elokuussa ennen opetuksen alkua.

Tervetuloa mukaan!

Mikäli haluat etukäteen tiedustella lisää asiasta, ota yhteyttä toimistoomme puh. 040 74 75 738 tai toimisto@estrada.fi.

LUE HUOLELLA! Säännöt koskien lukukausimaksua, peruutuksia ja muutoksia

Päivitetty 1.4.2019.

1. Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tehdään Eepos-järjestelmän kautta kotisivuillamme olevasta linkistä.

Huom! Ilmoittautuminen on voimassa yhden lukuvuoden ajan (kts. peruutusehdot kohdista 2 ja 3). Ilmoittautuminen on sitova yhdelle lukuvuodelle, koska ryhmä- ja oppilasjaot tehdään ilmoittautumisten pohjalta.

Ryhmäaineisiin (mm. muskarit, tanssitunnit) on uusien oppilaiden mahdollista käydä tutustumassa yhdellä kokeilutunnilla (yleensä lukukauden ensimmäinen tunti) ennen sitovaa ilmoittautumista sopimalla asiasta toimiston kanssa. Toisesta tunnista alkaen ilmoittautumisesta tulee sitova.

Huom! Suoraan ilmoittautuvat ovat etusijalla opiskelupaikan saannin suhteen. Lukukausimaksu sisältää 16 opetusviikkoa lukukauden aikana (yksi opetuskerta on yleensä esitys). Jos oppilaalla on useampi opinto, edullisempi tunti laskutetaan sivuaineena. Tiedotamme kauden aloituspäivät aina kotisivullamme, lukujärjestyksessä sekä Facebookissa. Pyrimme tarjoamaan oppilaille yhteissoittomahdollisuuksia ja yksityisopetuksen nimellä oleva soitinopetus voikin sisältää sekä yksityis- että ryhmäopetusta. Yksi opetuskerta keväällä pidetään työpajaopetuksena, jolloin tunnin sisältö saattaa poiketa normaalista (tämä ei koske kaikkia tunteja).

2. Laskutus syyslukukaudesta sekä paikan peruutukset

Paikan voi perua kuluttomasti 2.8. mennessä sähköpostitse toimistolle. Tämän jälkeen maksettavaksi tulee koko lukukausimaksu (yksityis- ja paritunnit) tai peruutusmaksu (ryhmätunnit), jos opiskelu perutaan 2 ensimmäisen opetusviikon aikana (ennen toista opetuskertaa).

Laskutamme tunnit kauden alettua sähköisesti. Jos yksityis- tai paritunnin ajasta sovitaan vasta lähempänä kauden alkua (2.8. jälkeen) tai esim. myöhemmin lukukauden aikana, ilmoittautumisesta tulee sitova ajan sopimisen jälkeen.

Syksyllä tehty ilmoittautuminen on voimassa yhden lukuvuoden ajan, mutta kevään paikan voi peruuttaa ehtojemme mukaisesti 15.12. mennessä (kts. alla).

3. Laskutus kevätlukukaudesta sekä paikan peruutukset

Kevätlukukaudelle ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan syksyn ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti myös kevätlukukauden, mikäli lopettamisilmoitusta ei tehdä. Opiskelupaikan peruutus on tehtävä toimistollemme sähköpostitse 15.12. mennessä. Tämän jälkeen maksettavaksi tulee koko lukukausimaksu (yksityis- ja paritunnit) tai peruutusmaksu (ryhmätunnit), jos opiskelu perutaan 2 ensimmäisen opetusviikon aikana (ennen toista opetuskertaa).

Laskutamme tunnit kauden alettua sähköisesti. Jos yksityis- tai paritunnin ajasta sovitaan vasta lähempänä kauden alkua (15.12. jälkeen) tai esim. myöhemmin lukukauden aikana, ilmoittautumisesta tulee sitova ajan sopimisen jälkeen.

4. Muuta huomioitavaa

Opettajamme eivät vastaanota peruutuksia. Tunnilta pois jääminen ilman erillistä ilmoitusta ei myöskään käy peruutuksesta. Jokaisen oppilaan tulee täyttää ilmoittautumislomake. Huoltajan ja yli 18-vuotiaan oppilaan vastuulla on pitää yhteystiedot (sähköpostin toimivuus, laskutustiedot, puhelinnumero) ajan tasalla.

5. Tuntimuutokset

Mikäli haluat tehdä muutoksia opintoihisi, olethan yhteydessä toimistoomme. Opettajamme eivät vastaanota tuntimuutoksia.

Lukuvuosi | 2019-2020

Syyslukukausi alkaa 19.8.
Kevätlukukausi alkaa 13.1.

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2019-2020 on alkanut.

Uusi tanssisalimme on avattu Läkkitorille, Sellon läheisyyteen!