Estrada - Espoon musiikki- ja tanssikoulu

Ilmoittautuminen ja ehdot

Näin ilmoittaudut oppilaaksi ja tunneille

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2024-2025 on alkanut.

Ilmoittautumisportaaliin pääset tästä.

Lukujärjestykset julkaistaan vasta myöhemmin.

Voit tarkentaa tuntivalinnan (ryhmätunnit) lomakkeen loppuosaan (muuta huomioitavaa).

Tutustuthan ilmoittautumissääntöihimme ennen kuin täytät lomakkeen. Mikäli teet useammasta oppilaasta ilmoittautumisen, täytäthän erilliset lomakkeet.

Huom! Estradassa ei ole pääsykokeita.

Ilmoittaudu Estradaan

Oppilaat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Otamme vastaan ilmoittautumisia koko lukuvuoden ajan. Lue lisää opiskelusta Estradassa sekä opetuksemme tavoitteista ja toimintatavoista.

Oppilaaksi ilmoittautumis­järjestyksessä

Uudet oppilaat otetaan oppilaiksi ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat ilmoittautuessasi automaattisen kuittauksen ja myöhemmin saat viestin toimistostamme.

Kokeilutunnit

Ryhmäaineisiin (mm. muskarit, tanssitunnit) voi tulla kokeilutunnille (yleensä lukukauden ensimmäinen tunti) ennen sitovaa ilmoittautumista sopimalla asiasta toimiston kanssa. Toisesta tunnista alkaen ilmoittautumisesta tulee sitova. Huom! Suoraan ilmoittautuvat ovat etusijalla opiskelupaikan saannin suhteen.

Ryhmäaineiden lukujärjestykset löydät kotisivuiltamme kesäkuussa ja yksityistuntien ajat sovitaan elokuussa ennen opetuksen alkua.

Tervetuloa mukaan!

Mikäli haluat etukäteen tiedustella lisää asiasta, ota yhteyttä toimistoomme puh. 040 74 75 738 tai toimisto@estrada.fi.

Päivitetty 1.4.2021. 

Huom! Ilmoittautuminen on voimassa kunnes paikka perutaan (kts. peruutuspäivät syksylle ja keväälle). 

Ilmoittautumisehdot lukuvuodelle 2023-2024

Ilmoittautuminen on voimassa kunnes paikka perutaan. Lukukausi sisältää 15 opetuskertaa ja useimmiten oppilasesityksen. Laskutamme tunnit sähköpostitse kauden alettua. Pyrimme tarjoamaan oppilaille yhteissoittomahdollisuuksia ja yksityisopetuksen nimellä oleva soitinopetus voikin sisältää sekä yksityis- että ryhmäopetusta. Yksi opetuskerta lukukaudessa voidaan pitää työpajaopetuksena, jolloin tunnin sisältö saattaa poiketa normaalista (ei koske kaikkia tunteja).

Kokeilutunnit 

Tunti sovitaan toimiston kanssa sähköpostitse tai puhelimitse. Toisesta tunnista alkaen ilmoittautumisesta tulee sitova. Suoraan ilmoittautuvat ovat etusijalla opiskelupaikan saannin suhteen. Jos haluat kokeilla yksityistunteja ennen pidempää sitoutumista, ilmoittaudu minikurssille.

Peruutukset 

Syksyn opetuspaikan voi perua 2.8. mennessä sähköpostitse toimistolle. Tämän jälkeen maksettavaksi tulee koko lukukausimaksu. Jos ilmoittaudut 2.8. jälkeen, ilmoittautumisesta tulee sitova tuntiajan tai ryhmän sopimisen jälkeen. 

Kevään paikka tulee perua sähköpostitse 15.12. mennessä toimistolle, muutoin opinto jatkuu automaattisesti. Tämän jälkeen maksettavaksi tulee koko lukukausimaksu. Jos ilmoittaudut 15.12. jälkeen, ilmoittautumisesta tulee sitova tuntiajan tai ryhmän sopimisen jälkeen.

Poissaolo tunneilta ei käy peruutuksesta ja vain kirjalliset peruutukset käsitellään. Opettajamme eivät vastaanota peruutuksia tai tuntimuutoksia.

Muuta huomioitavaa

Huoltajan ja yli 18-vuotiaan oppilaan vastuulla on pitää yhteystiedot (sähköpostin toimivuus, laskutustiedot, puhelinnumero) ajan tasalla. 

Mikäli haluat tehdä muutoksia opintoihisi, olethan yhteydessä toimistoomme hyvissä ajoin.

Kuvauslupa

Estradan konsertteja ja tapahtumia tallennetaan usein videolle ja valokuvin (esim. kevätnäytökset ja joulunäytökset).

Materiaalia voidaan julkaista myös kotisivuillamme nimeä liittämättä.

Mikäli huoltajat/täysi-ikäiset opiskelijat eivät halua kuvia käytettävän koulumme julkaisuissa/ kotisivuilla tai opiskelijan esiintyvän äänite- tai videotallenteissa, pyydämme lähettämään julkaisukieltoa koskevan viestin sähköpostilla osoitteeseen toimisto@estrada.fi.

Mikäli huoltajat/täysi-ikäiset opiskelijat eivät halua kuvia käytettävän koulumme julkaisuissa/ kotisivuilla tai opiskelijan esiintyvän äänite- tai videotallenteissa, pyydämme lähettämään julkaisukieltoa koskevan viestin sähköpostilla osoitteeseen toimisto@estrada.fi.