MUSIIKKI

Huilu

Opetuksen kuvaus

Opetusmuodot: Yksityis- ja pariopetus.

Tunneilla keskitytään perustekniikan hiomiseen sekä erityylisten kappaleiden soittoon. Huilisteille tarjotaan yhteissoittomahdollisuuksia erilaisissa kokoonpanoissa.

Alkeisryhmässä tutustutaan huilunsoittoon aluksi nokkahuiluilla syyslukukauden ajan. Ryhmässä opetellaan huilun säveliä ja sormituksia, kehitetään sävelkorvaa, opetellaan sekä korvakuulolta että nuoteista soittamista ja tutustutaan nuotinlukutaidon alkeisiin. Huiluryhmässä opitaan myös yhdessä soittamista ja ryhmässä toimimista. Huilunsoiton lisäksi tehdään rytmitajua ja sävelkorvaa kehittäviä harjoituksia, joista on paljon apua soittamisessa.

Kevätlukukaudella tutustutaan poikkihuilunsoittoon opettelemalla ensin äänen aikaansaamista, hengitys- ja puhallustekniikkaa sekä soittoasennon hallintaa. Syksyllä nokkahuilulla opitut taidot auttavat nopeasti alkuun poikkihuilun soittamisessa. Halukkaat voivat jatkaa nokkahuilun soittoa keväälläkin. Tunneilla tarvitaan omat soittimet. Huilun alkeisryhmä antaa loistavat valmiudet erityisesti poikkihuilun yksityistunneille siirtymiseen, mutta lisäksi se tarjoaa hyvät pohjatiedot ja taidot musiikkiharrastuksen jatkamiseen minkä tahansa muun soittimen avulla!

Lukuvuosi | 2020-2021

 

Syyslukukausi alkaa 17.8.
Kevätlukukausi alkaa 11.1.

Uusi tanssisalimme on avattu Läkkitorille, Sellon läheisyyteen!

Haluatko ilmoittautua Estradaan?

Oppilaat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Otamme vastaan ilmoittautumisia koko lukuvuoden ajan. Lue lisää opiskelusta Estradassa sekä opetuksemme tavoitteista ja toimintatavoista.