TANSSI

Intensiiviryhmä

Opetuksen kuvaus

Showtanssin intensiiviryhmä

Kiinnostaako sinua tanssin tavoitteellisempi harrastaminen? Intensiiviryhmämme on tarkoitettu oppilaille, jotka haluavat syventää tanssiteknistä osaamistaan tavoitteellisemmin ja ovat kiinnostuneita esiintymään enemmän. Ryhmiin haetaan erillisen haun kautta, joista tiedotamme aina mm. kotisivullamme ja facebookissa.

Shiny Eleven -intensiiviryhmä on tarkoitettu 13-15 vuotiaille tanssijoille. Intensiiviryhmä harjoittelee 2 kertaa viikossa. Omien tuntien lisäksi tulee valita kolmas viikkotunti toista lajia (esimerkiksi nykytanssi-, street-, tai akrobatia) opintoja tukemaan ja monipuolistamaan. 

Black Unicorns- intensiiviryhmä on tarkoitettu 10-13 vuotiaille tanssijoille. Intensiiviryhmä harjoittelee 2 kertaa viikossa, jonka lisäksi suosittelemme kolmatta viikkotuntia toista lajia (esimerkiksi nykytanssi, street- akrobatia) opintoja tukemaan ja monipuolistamaan. 

New Glow- intensiiviryhmä on tarkoitettu 8-10-vuotiaille tanssijoille. Intensiiviryhmä harjoittelee kerran viikossa, jonka lisäksi tanssijan tulee valita toinen viikkotunti (esimerkiksi showtanssi, nykytanssi tai street-akrobatia) opintoja tukemaan ja monipuolistamaan. 

Pure Motion- intensiiviryhmä on tarkoitettu 10-13-vuotiaille tanssijoille. Intensiiviryhmä harjoittelee kerran viikossa, jonka lisäksi tanssijan tulee valita toinen viikkotunti (esimerkiksi showtanssi, nykytanssi tai street-akrobatia) opintoja tukemaan ja monipuolistamaan. 

Tärkeä! Koronarajoitukset muuttuvat torstaista 29.4. alkaen // Changes to Covid-19 restrictions starting 29.4.

Lukuvuosi | 2022-2023

 

Syyslukukausi alkaa 22.8.2022
Kevätlukukausi alkaa 13.1.2023

Haluatko ilmoittautua Estradaan?

Oppilaat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Otamme vastaan ilmoittautumisia koko lukuvuoden ajan. Lue lisää opiskelusta Estradassa sekä opetuksemme tavoitteista ja toimintatavoista.