Tanssi

Intensiiviryhmä

Opetuksen kuvaus

Showtanssin intensiiviryhmät

Kiinnostaako sinua tanssin tavoitteellisempi harrastaminen? Intensiiviryhmämme on tarkoitettu oppilaille, jotka haluavat syventää tanssiteknistä osaamistaan tavoitteellisemmin ja ovat kiinnostuneita esiintymään enemmän. Ryhmiin haetaan erillisen haun kautta, joista tiedotamme aina mm. kotisivullamme ja facebookissa.

Intensiiviryhmä  3 on tarkoitettu 13-15 vuotiaille tanssijoille. Intensiiviryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa. Omien tuntien(2)  lisäksi tulee valita kolmas viikkotunti toista lajia (esimerkiksi nykytanssi, baletti, hiphop) opintoja tukemaan ja monipuolistamaan.

Intensiiviryhmä 2 on tarkoitettu 10-13 vuotiaille tanssijoille. Intensiiviryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa, jonka lisäksi suosittelemme kolmatta viikkotuntia toista lajia (esimerkiksi nykytanssi, baletti, hiphop) opintoja tukemaan ja monipuolistamaan.

Intensiiviryhmä 1 on tarkoitettu 8-10-vuotiaille tanssijoille. Intensiiviryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa.

 

Ilmoittaudu Estradaan

Oppilaat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Otamme vastaan ilmoittautumisia koko lukuvuoden ajan. Lue lisää opiskelusta Estradassa sekä opetuksemme tavoitteista ja toimintatavoista.