Musiikki

Aikuisten ja nuorten minikurssit

Opetuksen kuvaus

Eikö säännöllinen jokaviikkoinen opetus sovi lukujärjestykseesi? Tai haluaisitko oppia vain alkeet tai palauttaa mieleen aiemmin opetellut taidot? Yhdessä omatoimisen kotiharjoittelun kanssa voit oppia tehokkaasti myös minikurssilla. Ajat sovitaan opettajan kanssa ilmoittautumisen jälkeen. Opetus voidaan järjestää myös etänä. 

3 x 30min 100€
5 x 30min 160€
3 x 45min 150€

Soittimet:

Kitara/Sähkökitara
Rummut
Basso
Laulu 
Piano 
Saksofoni
Viulu
Huilu
Ukulele
Sello

Ohjelmisto valitaan oppilaiden toiveiden mukaisesti. Esim.pianotunteja voidaan painottaa rytmimusiikkiin ja komppaukseen, klassiseen tai vaikka jazzmusiikkiin.  Sähkökitaraopetus voidaan painottaa vaikka metallimusiikkiin.

Minkurssit on hyvä mahdollisuus kokeilla soitinta tai kehittää taitoja vaikkapa työtä tai vapaa-aikaa varten. Minikurssi on myös erinomainen lahjaidea!

Huom! Estradassa käy Smartum. Täytä lomakkeeseen soitinvalinta sekä lisätietoihin tuntimäärä sekä maininta minikurssista.

Ilmoittaudu Estradaan

Oppilaat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Otamme vastaan ilmoittautumisia koko lukuvuoden ajan. Lue lisää opiskelusta Estradassa sekä opetuksemme tavoitteista ja toimintatavoista.